Øyafest: The Last Honest Rock´N´Roll-Band


Jimi on stage at Oya

Thanks to Vivi Stenberg for submitting this to us, and for the translation! The latest review of doves Øyafest set gives them a 6 out of 6 rating, with the headline, stating they are the last honest rock band!

Det siste ærlige rockebandet

Det er mulig å forestille seg annet og bedre U2, ukorrumpert av gigantoman livsstil, desperat posisjonering og sin egen kronglete vei mot middelmådigheten, og uten Bono brautende bak mikrofonstativet. Manchester-kvartetten Doves, som har lagd lyd i et drøyt tiår uten at kloden har endret bane av den grunn, høres ut som dette bandet. Få grupper utforsker balansen mellom raffinement og et bankende hjerte med like givende resultat, og idet skyene ruller innover Sjøsiden under “10:03″ er det åpenbart at dette blir en sjelfull seanse.

To read the full review in Norwegian, click here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Doves Lost Souls Interview

Andy Williams Cedar EP Interview
Vote!

What is your favourite track on The Universal Want?

View Results

Loading ... Loading ...
Vote!

Your Favourite Doves Album?

View Results

Loading ... Loading ...
Vote!

Your Favourite Black Rivers Track

View Results

Loading ... Loading ...
Vote!

Your Favourite Odludek Track

View Results

Loading ... Loading ...
Search site